domingo, 9 de mayo de 2010

3a Cursa a Sant Quirze del Vallés 10Km Memorial David Rovira

Gran matinal la del passat diumenge a St. Quirze del Vallés. La cursa la van organitzar corredors.cat en col-laboració amb l'ajuntament i rendeix memòria a David Rovira (fill d'un matrimoni corredor.cat). L'organització a càrrec dels propis corredors.cat i familiars va ser excel-lent, es nota que són corredors i saben el que ens agrada als runners amb llebres i una zona de parquing i tot. Els regals van ser inmillorables: dessuadora en color taronja (hi havia talla M !!!), begudes, aigua i super botifarrada. A més va haver sorteig de regals, però jo no vaig tenir sort.


El recorregut una mica exigent i variat amb pujades lleugeres, una pujadeta important al punt de control i altra de 500m a la linia d'arribada i baixades interminables per poder trotar tant com donessin les cames. L'ajuda de les llebres va ser d'agraïr. Dues voltes a un mateix circuit de 5Km. La temperatura molt molt fresca però ideal per correr.
En general un ambient molt agradable, molt familiar i festiu, segur que torno a repetir, dona gust correr en bona compania :)

Temps 1h3m33

Fotos


Jo tb sóc corredor.cat en aquesta foto (no està retocada) :D
Saludant al punt de control, que sobrat :)

1 comentario:

Domi dijo...

MUY BUENA LA FOTO CON LOS CORRECATS!! quedaste integrado con el grupo!!
La cursa parecía exigente no?
A ver si en otra edición la corro...
Salutte!!!